Jag som, äger och driver JSM heter Sarah Mingert och tog min Jur.kand. examen 2006 från Stockholms universitet. Sedan dess har jag arbetat med juridik både på myndighet och inom det privata näringslivet. Jag har lång praktisk juridisk erfarenhet men även ledarerfarenhet från en mindre advokatbyrå, Skatteverket, LRF Konsult Juridiska byrån, Nordea Private Banking och Familjens Jurist.

Numera arbetar jag framförallt med generationsskifte av företag och fastigheter, ekonomisk familjerätt, arvsrätt, fastighetsrätt, samäganderätt, avtalsrätt och tvistemål.

Då jag började som jurist var det främst inom familjerätt, internationell privaträtt, svensk och internationell arvsrätt, förvaltningsrätt och skatterätt. Jag har fortfarande kunskap inom dessa områden och uppdaterar mig kontinuerligt. 

 

Kundmötet är alltid det roligaste i mitt arbete men också att skapa trygghet och förmedla ny kunskap till mina kunder och klienter. Jag tycker att det är viktigt att förstå vad den juridiska handlingen eller åtgärden bidrar med eller skapar för kunden. Det finns ingen mening med att ha onödiga juridiska handlingar och vi säljer aldrig på handlingar som inte behövs för att skapa trygghet för individen.

Det är fint att få förtroendet att hjälpa kunder att lösa de problem och frågeställningar som finns i deras liv. Varje person, familj, företag och situation är unik och ofta krävs det en specialanpassad lösning för att uppnå trygghet för helheten.